Adevărul e o conspiraţie, desigur

5 02 2009

Ce-mi plac mie băieţii ăştia atât de pasionaţi de adevăr. Mă uitam zilele astea la Antena 3 să văd ce se mai întâmplă pe la Braşov şi am avut onoarea să îl revăd pe Sorin Ovidiu Bălan.

gorbunov

El încerca, aşa cum dictează şi politica editorială a postului, să demonstreze că ne aflăm în mijlocul unei mari conspiraţii iar cazul Gorbunov e o mare făcătură. Iar portretul robot, care seamănă destul de mult cu poza, era cea mai bună soluţie. Dar de aici şi până la a spune că dunga de la gât e la fel ca cea verticală şi a fost întoarsă de poliţişti pe calculator e cale lungă.

Totuşi, chiar dacă e o mare tâmpenie, sunt convins că are un public numeros şi fidel. Să ne uităm la băiatul ăsta.

 odc12 odc21

Reclame

Acțiuni

informatie

One response

6 02 2009
teaca.wordpress.com

Se muta Craiova la Brasov?

Povestea jafului criminal de la Brasov incepe sa puta rau de tot. Prinderea acestei gorile cu pistol, care nu stie decit sa traga si sa fuga, a declansat o intreaga nebunie. Gorbunov e, cred ca e clar pentru orice om cu capul pe umeri, doar un executant.

O marioneta minuita din umbra. Ideea ca moldoveanul ar fi capabil sa gindeasca si sa organizeze singur o asemenea actiune e doar o gluma proasta.

Dar, incepind cu eliberarea nenorocitului din inchisoarea craioveana si sfirsind cu prinderea lui la supermarket, totul pluteste pe o magma pestilentiala de confuzii si informatii contradictorii.

Au fost cei de la Craiova – judecatori, procurori, medici – inconstienti, prosti gramada, sau murdari pina-n virful unghiilor, atunci cind au decis – regulamentar, i-auzi! – sa-i dea un concediu de trei luni acestui killer?

Continuare: http://teaca.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: