Unii muncesc

9 12 2008

… şi nu pierd vremea cu bloguri, ediţii speciale şi negocieri prin restaurante sau toalete. Iată, procurorii anticorupţie îşi fac treaba chiar şi în aceste momente furtunoase, fără să fie deranjaţi. 

Procurorii anticorupţie au pus sechestru asigurator, pentru a recupera un prejudiciu de 20.000.000 de lei, pe conturile lui Dan Voiculescu şi pe un apartament în valoare de 250.000 de euro aparţinând acestuia, arată rechizitoriul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare.

Procurorii au pus sechestru pe un cont a lui Dan Voiculescu deschis la BRD, cu un sold de 309.604 euro, 1.130.085 USD, 93.061 lei şi 236 CHF. Un alt cont deschis de Voiculescu la RSB Bank, în valoare de 12.886 USD şi 433 GBH, a fost de asemenea blocat.

aici

De fapt, au mult mai multă treabă.

Daniela Popa este cercetată de procurori pentru fals în declaraţii şi pentru favorizarea infractorului, pentru că ar fi comunicat DNA date nereale despre membrii PC, acuzaţi alături de Dan Voiculescu în dosarul privatizării ICA.

aici

Poate unii se gândesc la ceva dubios, dar noi nu. Nu e decât o coincidenţă nefericită. Pedeliştii nu vor cere pesediştilor să vină la guvernare fără PC, aşa cum vor veni şi ei fără UDMR. Iar pesediştii nu vor rezolva aceste probleme în semn de recunoştinţă pentru timpul de antenă acordat. Nici nu ar fi vorba de o revanşă pentru ceva vechi şi de demult.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: