Aşa cum mă aşteptam

4 11 2008

Când Traian Băsescu se întorcea din Siria eu eram în parcare la Ikea. Nu am avut timp atunci să aflu mai multe despre vizita lui în patria lui Omar Hayssam. Dar am aflat că tocmai el era motivul vizitei. Desigur, de la Antena 3. 

Băsescu a vorbit şi la aeroport. A vorbit prostii, după cum am aflat ieri. Dar nimeni nu a spus nimic. Nici chiar Antena 3. Iată ce se discuta la emisiunea-vedetă a postului, în acea seară.

„Sinteza Zilei” de marţi seară a dezbătut tema „Cine este campion la ultimul sport naţional: discreditarea României?” Invitatii emisiunii au fost Valentin Stan şi Ion Cristoiu. Cei doi invitaţi, împreună cu moderatorul emisiunii, Mihai Gâdea, au comentat motivul vizitei preşedintelui Traian Băsescu în Siria, precum şi viitoarele alegeri parlamentare.

Emisiunea a început cu prezentarea unor imagini din vizita preşedintelui Traian Băsescu în Siria. Motivul vizitei preşedintelui rămâne încă un mister pentru Ion Cristoiu. „Discursul de la Otopeni nu m-a lămurit” a spus acesta. Potrivit declaraţiilor făcute de preşedinte la sosirea pe Otopeni, se pare că a fost o vizită pe motive economice.

comunicatul aici

Invitat în platou, însuşi analistul de politică externă şi expertul în diplomaţie, Valentin Stan. Nici el nu a sesizat nimic în neregulă în discursul preşedintelui Băsescu. 

Dar a sesizat ieri. Noroc cu ăştia de la Haaretz. Valentin Stan nu participă azi de ruşine, probabil. Ascultă la nesfârşit file-ul şi se autoflagelează că nu a fost atent.

Cele mai importante evenimente ale zilei sunt dezbătute pe larg în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”. Invitaţii din această seară sunt analistul Ilie Şerbănescu, preofesorul Bogdan Teodorescu, Victor Ciutacu şi Ion Cristoiu. Tema emisiunii – Criza loveşte după alegeri? Haaretz: Băsescu antisemit şi incult

comunicatul de azi

Dacă Valentin Stan tace în seara asta tocmai pentru că nu s-a împăcat cu gândul, a câştigat o boabă de respect de la mine. E un început. Cât despre ceilalţi din platou…. ce stomac trebuie să ai să faci asta? Eu iau Metoclopramid, Colebil şi Emetiral doar pentru ce implică actualul job. Voi sunteţi mari. Maeştrilor.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: