Fara surprize surprize

14 10 2008

Noi suntem mereu luati prin surprindere de primele 7 ninsori ale anului. Chiar daca meteorologii le anunta cu 30 de zile inainte si chiar daca e logic sa ninga si sa inghete asfaltul cand temperatura ajunge pe la vreo 0 grade, tot suntem surprinsi. Si dupa ce ne trece socul primelor 7 zapezi, revenim pe drumul cel bun, al transparentei si al birocratiei pe care o copiem de la tarile europene. Si facem cateva licitatii pentru a stabili ce metoda folosim, cine o sa arunce cu nisip, cine aduce nisipul, de unde aducem nisip etc.

Intre timp, la Antena 3 si la Realitatea se vorbeste intens despre cei care au castigat licitatiile si despre gradele de rudenie intre acestia si cei care au desfacut plicul cu ofertele. Ce mai freamat, ce mai zbucium.

In acelasi timp, tarile europene au tomberoane cu nisip la fiecare colt de strada inca de la inceputul toamnei. Si pe ele au anunturi de angajare. Adica nu au licitatii? Pai cum? Unde e transparenta aia? Unde sunt jurnalistii si televiziunile care sa descopere dedesubturile? Conspiratiile care ii determina pe oameni sa vada lucrurile cu adevarat importante in viata.

P.S. Nu am diacritice pentru ca e o tastatura germana. Ciudata rau. Revin.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: