Adormirea Realităţii

8 10 2008

Nu sunt o persoană religioasă şi nu prea înţeleg care e diferenţa între sărbătorile la care nu se dau cadouri. Dar mă bucur că românii au mai primit câteva zile libere pe an. Şi mă bucur că Parlamentul a găsit o soluţie de a face pomeni electorale fără să pună în pericol bugetul ţării. Eu mă bucur chiar dacă nu voi beneficia de ele. Pentru că, da, fac parte dintre nefericiţii care trebuie să îi amuze pe cei care stau acasă în faţa televizorului. În fine…

Revenind la zilele libere, nu am înţeles prea bine despre ce sărbători e vorba. Unii spuneau ceva, alţii altceva. La Mediafax, de exemplu, am aflat despre zilele de Rusalii şi despre Adormirea Maicii Domnului. Foarte frumos. În trecere pe la stirileprotv, am văzut că românii pot dormi la adormire. Şi mai frumos spus. Dar la Realitatea, stupoare. Nenorociţii de 322 şi-au bătut iar joc de preşedintele României, domnul Traian Băsescu, şi i-au respins cererea de reexaminare a legii.

Iar ştirea e încă acolo. Deşi pe toate celelalte canale şi pe agenţii se spune clar ce zile au eliberat deputaţii. Câţi oameni sunt dezinformaţi în acest moment şi îi înjură pe cei 322 că nu îl respectă pe preşeditnele României, domnul Traian Băsescu, aşa cum îl respectă cei de la Realitatea – Caţavencu?

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: