Shhhhh(ut up)

9 09 2008

Am vrut să profit de ziua mea liberă pentru a dormi după-amiază. Un lucru bun şi sănătos. Nimic nu e mai plăcut decât să stai în lenjeria intimă la calculator şi pe urmă să te intinzi pe pat exact când toţi ceilalţi sunt la serviciu. E divin. Dar nu reuşeam să închid ochii şi să mă pierd într-o călătorie cu trenul prin Europa. Eram tulburat pentru că jurnalele tv româneşti chiar păreau să se sincronizeze cu un subiect de interes global. Nu am vrut să ratez momentul istoric în care un jurnal de ştiri nu începe cu o moţiune de cenzură sau cu un atac dur la adresa liderului social-liberal-democrat-conservator.

Ce era de făcut? Orele treceau şi ziua mea liberă se apropia de sfârşit. Ora 16 a sosit, însă, şi Dana Grecu a venit. O soluţie extremă, dar eficientă de fiecare dată. Aceleaşi crize politice, aceiaşi vinovaţi pentru distrugerea educaţiei, a agriculturii, a sistemului sanitar. Şi neapărat oameni politici care pleacă din PD-L. Care s-au săturat să fie marionetele lui Traian Băsescu, conducătorul adevărat al PD-L. Am început să casc numai scriind asta.

Dar subiectele şi crizele repetate nu sunt singurul motiv pentru care adorm instantaneu. Energia moderatoarei mă seacă. La propriu. Am văzut demult pe Discovery că sunt oameni care se hrănesc cu energia altora. Efectiv îi lasă pe ceilalţi fără vlagă, în timp ce ei devin mai puternici. Eu cred că este şi cazul ei.

O singură persoană mai poate ajunge la nivelul ăsta, dar el nu mă adoarme ci mă lasă fără glas. Mut de uimire. E vorba de Dan Negru. Şi nu degeaba pomenesc de el. Prăbuşindu-mă în pernă în timp ce Dana Grecu acuza instituţiile statului de orice, am început să aud distorsionat. Şi pot să jur că vocea ei s-a transformat în vocea lui Dan Negru.

Reclame

Acțiuni

informatie

One response

14 09 2008
Catallin

1. nu iti fie rusine, poti scrie „CHILOTI” pe blog, nu te vede nimeni.
2. speram sa fie vorba de mine, nici eu nu te-am adormit vreodata 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: