Învăţământul românesc e la pământ II

8 09 2008

Iar ministrul Adomniţei şi guvernarea liberală nu fac decât să arunce pământ pe el. V-am mai zis, dar nu m-aţi crezut. Acum avem dovezi că au fost afectate şi popoarele vecine. În curând imagini inedite.

Echipa naţională de hochei feminin a Bulgariei, care a participat, săptămâna trecută, la turneul de precalificare la Jocurile Olimpice de la Vancouver 2010, a fost învinsă, cu scorul de 82-0, de reprezentativa Slovaciei, încasând în patru meciuri 192 de goluri, informează site-ul iihf.com.

Naţionala Bulgariei a fost repartizată în grupa A alături de echipele Italiei, Croaţiei, Letoniei şi Slovaciei.

Bulgaria a pierdut cu scorul de 0-41 în faţa Italiei, cu 1-30 în faţa Croaţiei, 0-39 în faţa Letoniei. În ultimul meci susţinut în grupa A, contra naţionalei Slovaciei, scorul a fost 0-82, pe reprize 0-31, 0-24, 0-27, adică 1,36 goluri pe minut.

(mediafax)

Ar trebui să fim un lider regional, dar Băsescu ne face de râs în Europa şi ne slăbeşte autoritatea. Iar pe Tăriceanu nu îl interesează decât vânzarea de maşini. Lucru care se vede şi din ştirea de mai sus. Foarte bine fac ăştia cu moţiunea de cenzură pe tema Educaţiei. Cât să mai suportăm? Abia aştept să văd jurnalele şi ediţiile speciale de mâine. Unde sunteţi, domnule profesor corector Gheorghe Rădulescu. Nu mai intraţi prin telefon la Antena 3?

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: