Halal exclusivitate

23 07 2008

Cât am putut să râd când am văzut spotul tv pentru promovarea Ligii I. Realitatea sponsorizează ceva ce dă numai trustul Intact. Nici nu ştiu ce să înţeleg din asta. Realitatea îşi bate joc de Intact sau şi-a luat ţeapă? Probabil îşi bate joc pentru că au semnat contractul de sponsorizare după povestea cu GSP TV. Şi astfel are loc o premieră în istoria televiziunii. Realitatea-Caţavencu plăteşte ceva din ce câştigă bani Intact, iar Intact promovează Realitatea-Caţavencu. Un joc cu sumă nulă.

Din punctul meu de vedere, treaba asta arată cât de stupidă este povestea cu GSP TV şi că nu va duce nicăieri. Sunt convins că exclusivitatea RCS/A1 va fi regândită în pauza din iarnă când îşi vor face calculele. Nu va creşte senzaţional numărul de abonaţi la RCS şi asta pentru că au o strategie greşită. Eu i-am invitat să-mi dea găuri în tocul uşii, dar m-au refuzat pentru că blocul în care locuiesc este legat la UPC şi nu se obosesc pentru câteva persoane care ar vrea. Blocul vecin are numai RCS. Nu se vor duce vecinii mei la prietenii cu care jucau fotbal când erau mici? Ba da.

Oricum, spotul de promovare al Ligii I a demonstrat încă o dată că fotbalul ne uneşte chiar şi când suntem televiziuni 🙂

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: