Şcoala la televizor

14 07 2008

Înţeleg nevoia de ştiri pe perioada verii şi nevoia unora de a atrage atenţia asupra numeroaselor eşecuri ale ministerului educaţiei, dar cine vrea să vadă la televizor ştiri despre cei care nu au luat bacul? Ne interesează pe toţi soarta celor care nu au fost în stare să ia câteva note de 6? Ne regăsim în cei care nu au reuşit să ia câteva note de 6? Şi credeam că publicul Antenei 3 este format din oameni cu studii…mai multe. Sau cel puţin aşa se lăuda cândva. Deci, de ce?

De ştirea bombă a celor de la Realitatea nu zic nimic. Încă mă întreb cum pot fi oamenii ăştia atât de entuzismaţi şi porniţi pe o chestie. Ce vitamine iau? O eroare, ceva ce nu afecta pe nimeni, ceva ce a fost corectat. Cred că ştirea nu era eroarea de la minister, ci faptul că ei au sesizat-o. Mi se pare mai ok aşa.

Sunt convins că în curând vor apărea nişte note mici luate de ministru în anii tulburi ai adolescenţei. Asta e într-adevăr motiv de bătaie între cele două trusturi. Care pune primul mâna pe catalog.

La atâtea ştiri despre educaţie, nu e de mirare că cei mici învaţă prostii de la televizor. Chiar acolo s-a mutat şcoala.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: